Concurs de semne bune. Castiga doua bilete la concertul Scorpions!

Concurs de semne bune. Castiga doua bilete la concertul Scorpions!

GoodSign sarbatoreste 15 ani de existenta, cu SEMNE BUNE, petreceri si concursuri, alaturi de prietenii sai! Primul semn de distractie: bilete la concertul Scorpions! Da-ne un semn si intra in concurs, iar pe 7 iunie afli daca ai castigat o invitatie dubla la concert.

Incarca pe wall-ul GoodSign o fotografie realizata de tine, care sa ilustreze ideea de “semn bun” si esti inscris in concurs! Creativitatea este nelimitata! Castiga fotografia care acumuleaza cele mai multe Like-uri. Regulamentul oficial al concursului poate fi citit mai jos.

 REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI „SEMNE BUNE”:

Perioada de desfasurare a campaniei: 01.06.2011 – 15.09.2011

SECTIUNEA 1.  ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Concursul „Semne de distractie” face parte din campania aniversara „15 ani de idei insemnate”, derulata de S.C. GoodSign Production S.R.L.”, str. Valea Buzaului nr. 8, bl. G31, ap. 41, sector 3, Bucuresti, denumita in continuare Organizator, inregistrata cu Nr.Reg.Comertului J40/6000/1996.

SECTIUNEA 2.  LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI SI PERIOADA DERULARII

Concursul este organizat si se desfasoara pe pagina Facebook SC GoodSign Production SRL, aflata pe site-ul www.facebook.com, la adresa  facebook.com/goodsign.production.

Concursul se deruleaza in doua etape:

1 iunie 2011,ora 00.00 – 6 iunie 2011, ora 17.00

29 iunie 2011, ora 00.00 – 7 iulie 2011, ora 17.00

Rezultate concursului vor fi afisate pe pagina de FaceBook a SC GoodSign SRL pe 7 iunie 2011 si respectiv 8 iulie 2011.

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este dechis participarii tuturor persoanelor fizice, cu varsta de peste 18 ani, cu domiciliul in Romania,  sau reprezentantilor societatilor comerciale, care respecta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumiti in continuare “Participanti”).

Nu au dreptul de a participa la Concurs angajatii SC GoodSign Production S.R.L. si nici sotii / sotiile acestora.

Participarea la   acest Concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala a prezentului Regulament.         

SECTIUNEA 4: MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru   a participa la Concurs, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  1.  Sa detina un cont de utilizator pe site-ul facebook.com.
  2. Sa acceseze pagina de FaceBook a companiei S.C. GoodSign Production SRL ( facebook.com/goodsign.production.) si sa devina "prietenii" companiei. 
  3. Sa se inscrie in concurs prin postarea unei fotografii personale, care sa ilustreze ideea de „semn bun” (tema concursului), pe pagina de FaceBook a SC GoodSign Production SRL, sectiunea „Wall”. Este acceptata orice acceptiune contextuala si orice interpretare a temei concursului, daca respecta pretentul regulament.        
  4. Sa isi asume responsabilitatea pentru respectarea drepturilor de autor asupra fotografiei inscrise in concurs.
  5. Pentru validarea inscrierii la concurs, sa trimita un e-mail cu titlul <Concurs Facebook> la adresa marketing@goodsign.ro, in care vor specifica numele si prenumele reale, varsta si adresa e-mail a Participantului.
  6. Sa astepte postarea fotografiei, de catre organizator, in albumul concursului, si apoi sa initieze actiunea de votare.

 

Prin inscrierea la concurs, participantul garanteaza:

- ca are varsta minima implinita de 18 ani si ca poate dovedi ulterior cu acte;

- ca are drepturile de autor asupra fotografiei inscrise in concurs (SC GoodSign Production SRL nu este raspunzatoare in cazul in care participantii utilizeaza imagini care incalca prevederile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor);

- ca are cunostinta ca orice reproducere in orice media este interzisa de lege; pentru drepturi de reproducere, va rugam sa contactati autorii si sa obtineti acordul privind postarea, inscrierea si utilizarea fotografiilor in cadrul concursului organizat de SC GoodSign Production SRL pe site-ul www.facebook.com, in conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor.

1. Sunt acceptate comentariile la pozele publicate, care sa explice continutul acestora, in masura in care textul respecta limitele decentei. Vor fi sterse comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta sau au un limbaj neadecvat.

2. Fotografiile inscrise in concurs pot fi votate prin accesarea butonului Like corespunzator.

3. Participantii au dreptul de a-si vota propria fotografie.

4. Orice concurent are dreptul de a posta o singura fotografie.

5. Castigatorii editiilor precedente ale concursului nu mai pot concura.

6. SC GoodSign Promotion SRL are dreptul de a descalifica din concurs orice participant, in orice etapa a competitiei, daca observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu prezentul concurs, incorect, agresiv sau jignitor la adresa celorlalti concurenti.

SECTIUNEA 5: DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Vor fi desemnati doi castigatori, cate unul pentru fiecare etapa a concursului.

Castigatorul unei etape este participantul a carui fotografie inscrisa in concurs a acumulat cele mai multe voturi, exprimate prin optiunea Like, in perioada de derulare a concursului.

Castigatorii concursului vor fi anuntati pe pagina Facebook SC GoodSign Production SRL ( facebook.com/goodsign.production.) si pe site-ul www.goodsign.ro, urmand ca, ulterior, sa semneze cu Organizatorul  concursului un Proces verbal de primire a premiilor.

Reprezentantul Organizatorului va contacta castigatorii prin e-mail, pe data de 6 iunie, respectiv 7 iulie 2011.

Castigatorul trebuie sa isi revendice premiul pana pe 8 iunie, respectiv 9 iulie.

SECTIUNEA 6: PREMII

Premiile Concursului constau in:

-          2 bilete la concertul Scorpions, care va avea loc pe data de 9 iunie, la Zone Arena, Bucuresti

-          2 bilete la concertul Bon Jovi, care va avea loc pe data de 10 iulie, in Piata Constitutiei, Bucuresti

Pentru fiecare etapa se desemneaza un singur castigator, care va primi cele doua bilete.

In caz de egalitate de voturi, departajarea se va face dupa numarul de comentarii publicate (de utilizatori diferiti) pentru aceeasi poza inscrisa la concurs.

In cadrul acestui  concurs nu este posibila inlocuirea premiului, constand in bilete la concert, prin contravaloarea acestora in bani si/sau in alte obiecte.

Premiile vor fi acordate celor doi Castigatori sub conditia ca acestia sa nu fie descalificati ca urmare a nerespectarii prezentului regulament.

SECTIUNEA 7: AMANAREA / INTRERUPEREA CONCURSULUI

Concursul  va putea fi amanat / intrerupt in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul pe pagina Facebook a SC GoodSign Production SRL., la adresa  facebook.com/goodsign.production.

SECTIUNEA 8: DREPTURILE DE AUTOR

Participantii isi asuma raspunderea in ceea ce priveste drepturile de autor asupra imaginilor pe care le inscriu in concurs, precum si asupra textelor folosite in acelasi scop.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a descalifica orice participant ce incearca sa obtina foloase de pe urma unor imagini sau texte ce nu le apartin sau pentru care nu au acceptul de utilizare a proprietarilor de drept.

Imaginile publicate trebuie sa respecte o minima decenta; vor fi sterse imaginile obscene, violente sau alt gen de imagini neadecvate.

Inscrierea in concurs implica acordul ca imaginile publicate sa poata fi expuse si utilizate de catre SC GoodSign Production SRL, cu mentionarea numelui autorului.

SECTIUNEA 9: PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul nu are ca scop strangerea si utilizarea datelor cu caracter personal in cadrul acestui concurs.

Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:

  • colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de email pe care candidatii o folosesc pentru a valida inscrierea in concurs precum si a datelor oferite cu acest scop. Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi: nume/ prenume, varsta, ocupatia, numar de telefon, adresa email, orasul din care provin etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament.

SECTIUNEA 10: LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.

Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.

Organizatorul isi rezerva dreptul unilateral de a descalifica o imagine sau un text, participante la concurs, daca va considera ca acestea sunt licentioase sau indecente.

SC GoodSign Production SRL isi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea companiei sau a concurentilor inscrisi, in mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din acesta actiune.

SECTIUNEA 11: REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.facebook.com pe pagina Facebook SC GoodSign Production SRL ( facebook.com/goodsign.production)., la sectiunea “Notes”  si pe www.goodsign.ro.

Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe pagina Facebook GoodSign aflat pe site-ul www.facebook.com. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare numai dupa publicarea online.

Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania.

In cazul nerespectarii prezentului regulament/concurs, premiile castigate nu se vor acorda.

SECTIUNEA 12: CONTACT:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs va rugam sa ne scrieti la marketing@goodsign.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Home|Despre noi|Produse|Servicii|Cariere|Contact|Flickr|Twitter|Facebook